Over mij

Als 8-jarig meisje begon ik aan de muziekschool van Hoensbroek, waar ik geboren en getogen ben, met pianoles. Nadat ik mijn VWO-diploma gehaald had, ging ik in 1986 studeren aan het conservatorium van Maastricht, met als hoofdvak piano. Mijn docente daar was Tilly Keessen.

 

Tijdens mijn opleiding begon ik al met lesgeven. In 1991 rondde ik deze opleiding succesvol af. Ik was inmiddels van het Limburgse Hoensbroek naar Enschede verhuisd, waar ik een privé pianolespraktijk startte en verschillende koren en vocalisten/instrumentalisten ging begeleiden. Naast het geven van pianolessen, heb ik me altijd bezig gehouden met het begeleiden van verschillende koren en bands uit onze regio.

 

Op dit moment begeleid ik popkoor Born to Pop en Theaterkoor Capriccio '97, beide uit Borne. Daarnaast speel ik piano bij Damespopkoor PopEnzo uit Hengelo. Ook arrangeer ik regelmatig voor deze koren.