Pianoles Losser

Wil je graag pianoles in Losser volgen? Voordat je begint met lessen vertel ik je graag wat meer over mezelf en mijn passie voor muziek.

Er werd in ons gezin veel muziek gemaakt. Mijn vader en zus speelden beide piano en als meisje van acht begon ik vervolgens ook met pianoles. Ik heb jaren met veel plezier les gehad bij een muziekschool in het Zuiden van het land, waar ik geboren en getogen ben. Na de middelbare school ben ik gestart bij het conservatorium in Maastricht, waar ik in 1991 afstudeerde als docerend musicus piano. Inmiddels geef ik al meer dan 25 jaar met veel plezier pianoles.

 

Naast het geven van pianolessen in Losser en omstreken, houd ik me bezig met het begeleiden van verschillende koren en bands uit onze regio. Zo ben ik toetseniste bij de Big Fun Showband uit Oldenzaal en begeleid ik popkoor Born to Pop en Theaterkoor Cappriccio '97, beide uit Borne. Daarnaast speel ik piano bij Damespopkoor PopEnzo uit Hengelo. Voor dit laatste koor arrangeer ik tevens regelmatig. Ook treed ik op met 2Connect, vier muzikanten met wie ik bekende popsongs in een akoestisch jasje steek.

 

-> Aanmelden voor pianoles? Bel 06-20506451

 

Waar geef ik pianoles in Losser?

 

Een pianoles in Losser wordt bij jou thuis gegeven. Mijn cursisten zijn tussen de zeven en de zeventig jaar. Ik geef les aan zowel beginners als gevorderden. Dat maakt het geven van pianoles erg afwisselend en bijzonder.

 

Liefde voor muziek

 

Ik breng mensen ontzettend graag de liefde voor muziek bij, dat is waarom het geven van pianoles mij zo aanspreekt. Verder vind ik lesgeven erg leuk omdat ik daar veel van mijn creativiteit in kwijt kan. Ik werk met methodes, maar laat (met name jonge) kinderen ook spelenderwijs kennis maken met de piano. Muziektheorie komt ook uitgebreid aan bod. De ontwikkeling van goede technieken staat hoog in het vaandel tijdens mijn pianolessen in Losser. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan het kunnen uiten van je gevoel door middel van klank, muziek is emotie. Tijdens de les werken we eraan of de juiste emotie en sfeer te horen is in je spel.

 

Pianoles in Losser afgestemd op jouw wensen

 

Houd je van een bepaald genre muziek of heb je een voorkeur voor stukken die je wilt spelen? Dan hou ik hier graag rekening mee en speel ik hier op in bij de muziekkeuze. Hierdoor worden mijn leerlingen gestimuleerd en gemotiveerd. Mijn pianolessen in Losser zijn daarom erg leuk. Jaarlijks organiseer ik een concert voor al mijn leerlingen, waar vrijblijvend aan kan worden deelgenomen.

 

Heb je nog vragen of wil je graag een pianoles in Losser volgen? Bel mij via 06-20506451 of vul onderstaand contactformulier in.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.